HÜ'de tüm etkinlikler iptal edildi

HÜ'de tüm etkinlikler iptal edildi

Hakkari Üniversitesi, önümüzdeki günlerde yapılması hedeflenen bahar şenliklerini, konserleri, mezuniyet törenleri ve tüm etkinlikleri iptal ettiğini açıkladı.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan facia nedeniyle mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan tüm etkinliklerin iptal edildiği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

“Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan, kömür madeni faciası nedeniyle Hakkari Üniversitesi olarak yasımız, derin üzüntümüz, emeğe duyduğumuz saygı ve göstermek istediğimiz dayanışma, bizleri mayıs ayı içerisinde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz bahar şenliklerini, konserleri, mezuniyet töreni ve tüm etkinlikleri iptal etmeyi zorunlu kılmıştır.

Hakkari Üniversitesi’nin tüm çalışanları, öğrencileri ve öğretim kadrosu Soma halkının ve milletimizin derin acısını yüreğinde taşıyor. Bu elim hadisenin son olması temennisi ile hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.