HÜ ve EMO'dan panele davet

HÜ ve EMO'dan panele davet

Hakkari Üniversitesi ile Elektrik Mühendisleri Odası Hakkari İl Temsilciliği tarafından 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü “ Yenilenebilir Enerji Üretimi ve Enerji verimliliği ” paneli düzenlenecek.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Üniversitesi ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Hakkari İl temsilciliği yarın Atatürk Kültür Merkezi’nde  ‘Yenilenebilir enerji üretimi’ ve ‘Enerji verimliği’ konu başlıklarında bir panel düzenleyecek.

Yarın saat 09.30’da başlayıp 15.45’e kadar devam edecek olan panelde Çelik Erengezgin; Enerji Mimarlığı, Gaziantep Üniversitesinden Dr. Seyfi Şevik; Yenilenebilir Enerji Üretiminde Sektöre Bakış,

Kocaeli Elektrik Mühendisleri Şubesinden H. Avni Haznedaroğlu; Enerji verimliliğini, Çukurova Üniversitesinden Prof. Dr. Bekir Özçelik; Dünya ve Türkiye'de  Enerjiye Genel Bakış ve İleri Teknoloji Süper iletkenlerin Enerji Alanındaki Yeri,

Türkerler VEDAŞ Yatırım Müdürlüğünden Tahsin Uzunselvi; Bölgemizdeki Enerji Sorunları ve Çözümleri konularını ele alacaklardır.

Hakkari Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Nane ve Elektrik Mühendisleri Diyarbakır Şubesinden Evindar Aydın'ın yöneteceği panele bütün Hakkari halkı davet edildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.