Hizan’da Ses Yarışması

Hizan’da Ses Yarışması

Bitlis’in Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Hizan Gençlik Merkezi’nce başlatılan ses yarışmalarının elemeleri yapıldı.

Hizan’da gerçekleştirilen ses yarışmasına gençler ve halk yoğun ilgi gösterdi. Elemelerin başladığı ve toplamda 150 kişinin katıldığı ses yarışması, önümüzdeki çarşamba günü başlayacak. Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şiar Gümüş, ilçede ilk defa bir ses yarışması düzenlediklerini belirtti.

Ses yarışmasının büyük ilgi gördüğünü dile getiren Gümüş, ses yarışmasının bütün ilçe halkına açık olduğunu belirterek, “Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Gençlik Merkezimizin birlikte hazırladığı ve ilçemizde görev yapan müzik öğretmenlerimizin de katkı sunduğu yarışmamız 4 aşamalı eleme usulüne göre düzenleniliyor. Yarışma eleme usulü ile yapılacak olup, yapılacak olan elemelerden geçen yarışmacılar bir üst tura çıkacak ve her turda farklı şarkılar seslendirecektir. Bu yarışmayı düzenlememizdeki amaç, Gençlik Merkezi bünyesinde oluşturmayı planladığımız müzik korosu için müzisyen seçimi yapmak ve bu alanda yetenekli olan gençlerimizi ulusal ses yarışmalarına göndermektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.