Hindistan'da uçuruma yuvarlanan otobüste ölenlerin sayısı 39'a yükseldi

Hindistan'da uçuruma yuvarlanan otobüste ölenlerin sayısı 39'a yükseldi

Hindistan'da otobüs 500 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada 39 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan’ın kuzeyinde dün dağlık yolda uçuruma yuvarlanan otobüste hayatını kaybedenlerin sayısı 39’a yükseldi. Emniyet görevlisi Amar Singh, otobüsün Himaçal Pradeş eyaletine bağlı Kullu kasabası yakınlarındaki virajlı dağlık bir yolda uçuruma devrildiğini açıkladı.

Kazada 25 kişinin olay yerinde, 14 kişinin de kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdiğini bildiren Singh, 21 kişinin yaralandığını ve tedavilerinin sürdüğünü belirtti.

Emniyet görevlisi Shalini Agnihotri de kazanın nedeninin araştırıldığını kaydetti. Dün yaptığı açıklamada ölü sayısının 25 olduğunu söyleyen Agnihotri, otobüsün 500 metrelik bir uçurumdan yuvarlandığını ifade etti.

Yerel basında çıkan haberlerde, 42 kişilik otobüste 72 kişinin olduğu ve kaza sırasında bazı yolcuların otobüsün üstünde oturduğu bilgisini paylaşıldı. Hindistan’da yaşanan trafik kazalarında her yıl yaklaşık 150 bin kişi hayatını kaybediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.