Hilvan'da Polis Aracı Devrildi: 2 Yaralı

Hilvan'da Polis Aracı Devrildi: 2 Yaralı

Hilvan İlçesi'nde, hakim ve savcıların bulunduğu araca eskortluk yapan polis aracı kontrolden çıkarak devrildi. Kazada; 2 polis ağır yaralandı.

URFA - Kaza, öğle saatlerinde Hilvan-Diyarbakır karayolunun 6'ncı kilometresinde meydana geldi. Urfa Emniyet Müdürlüğü Devlet Büyüklerini Koruma Şubesi'nde görevli polis memurları Nail Akdoğan ve Zafer Yılmazer, hakim ve savcılardan oluşan heyetin içinde bulunduğu araca Diyarbakır il sınırına kadar eşlik etti.

Görevlerini tamamladıktan sonra Urfa'ya dönmek isteyen polis memurlarından Nail Akdoğan yönetimindeki plakası alınamayan otomobil Hilvan İlçesi yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü polis memuru Nail Akdoğan ile yanında bulunan meslektaşı Zafer Yılmazer ağır yaralandı. Yaralı polisler, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Urfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan polislerin sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.