'Hero' tişörtünün 'sırrı' kargoymuş!

'Hero' tişörtünün 'sırrı' kargoymuş!

Muğla Başsavcısı Yavuz, 'Hero' yazılı tişörtün cezaevine kargoyla gönderildiğini açıkladı. Başsavcı, sanık Gökhan Güçlü'nün giydiği tişörtü kız kardeşinin "Sen bizim kahramanımızsın" yazılı bir mektupla birlikte gönderdiğini söyledi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, 15 Temmuz darbe girişimi sanıklarından astsubay Gökhan Güçlü’nün giydiği “Hero” (Kahraman) yazılı tişörtle ilgili açıklama yaptı. Tişörtü, Güçlü’nün kız kardeşinin bir mektupla birlikte gönderdiğini aktaran Yavuz, “Mektubun içerisinde ‘Sen bizim kahramanımızsın’ yazıyor” dedi. Güçlü’nün kız kardeşi ve cezaevi görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

BAŞSAVCI AÇIKLAMA YAPTI

Darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele yönelik saldırıyla ilgili davada yargılanan astsubay Gökhan Güçlü, mahkemeye İngilizce “Kahraman” ve “Kahramanlar ölümsüzdür” yazılı tişörtle katılmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, tişörtün Güçlü’nün kardeşi Bahar Güçlü tarafından kargoyla gönderildiğinin belirlendiğini söyledi.

Kargonun içindeki mektupta Güçlü’ye “Sen bizim kahramanımızsın” denildiğini kaydeden Yavuz, şöyle konuştu:

“Hero tişörtü, geçen 30 Haziran’da Trabzon’dan Gökhan Güçlü’nün kız kardeşi Bahar Güçlü tarafından içinde bir mektupla kargoyla gönderilmiş. Mektubun içerisinde ‘Sen bizim kahramanımızsın’ yazıyor. Konuyla ilgili olarak Gökhan Güçlü, kız kardeşi, cezaevi idaresi ve görevli jandarma personeli hakkında adli ve idari soruşturma başlattık. Bununla ilgili olarak kimin kusuru, kabahati ya da ihmali varsa ortaya çıkarılacak. Mektupları inceleme komisyonundaki görevlilerin dikkatli olmaları gerekiyor. FETÖ bu Hero tişörtü ile ilgili olarak algı yaratmaya çalışıyor.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.