'Hero' tişörtü giyen 3 genç gözaltına alındı

'Hero' tişörtü giyen 3 genç gözaltına alındı

Adana'da 'Hero' tişörtü giyen, yaşları 16 ile 20 arasında değişen 3 genç gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenlenmesiyle ilgili Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya, tutuklu sanık eski Astsubay Gökhan Güçlü’nün Türkçe kahraman anlamına gelen ‘Hero’ tişörtü ile gelmesi sonrası Adalet Bakanlığı, tüm Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılıklarına gönderilen genelge ile “FETÖ” ve diğer terör örgütü mensubu tutukluların kamuoyunu ve davaları etkilemeye yönelik mesaj içerikli kıyafetlerinin toplatılması istedi.

Bugün de Adana’da üzerinde ‘Hero’ yazan tişörtler giyen 16 yaşındaki G.B., 20 yaşındaki M.A. ve 17 yaşındaki S.E.G., devriye gezen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’ne getirilen gençler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.