HDP’nin adaylarından Yüksekova’daki seçim bürosuna ziyaret

HDP’nin adaylarından Yüksekova’daki seçim bürosuna ziyaret

HDP Hakkari milletvekili adayları Sait Dede ve Özgür Zeydanoğlu, Yüksekova’daki HDP seçim bürosunu ziyaret ederek halkla buluştu.

24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimler için siyasi parti ve milletvekili adayların çalışmaları devam ediyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari milletvekili adayları Sait Dede ve Özgür Zeydanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yüksekova’da HDP seçim bürosunu ziyaret etti. Burada HDP İlçe Eş Başkanı Hüsnü Beşer ve parti yetkilileri tarafından karşılanan HDP adayları, seçim bürosunda toplanan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Burada kısa bir açıklama yapan HDP İlçe Eş Başkanı Beşer, Yüksekova halkının HDP adayları ile beraber olduğunu söyledi.

dsc_2035.jpg

Ardından konuşan HDP adayı Sait Dede, “Herhangi bir aşiretin, herhangi bir hanedanın adayı değil, bu davanın adayıyız. Hepimiz beraber bu işten başarıyla çıkacağız inşallah. AKP baskın seçim kararı aldı ama şimdi kendisi de bu kararı aldığına pişman. Partimizde alevisi, sünnisi, kadını genci herkes temsil ediliyor. Bizden başka hiçbir partide böyle bir tablo yok. Bu seçimler çok önemli“ dedi.

HDP adaylarından Özgür Zeydanoğlu ise “Bu seçimin adaylarla yürüyen bir seçim olmadığını hepimiz biliyoruz. Biz şunu net biliyoruz; bu ülkenin en çok barışa ihtiyacı var. Yüksekova halkına bir şeyler söylemek haddimiz değil. Onlar hangi taraftan olacaklarını bizden daha iyi biliyorlar. İnşallah 24 Haziran’da, Haziran ayının ikinci bayramını kutlayacağız. Hem Ramazan Bayramını hem 24 Haziran barış bayramını kutlayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından HDP adayları ve beraberindeki kitle, HDP seçim bürosunun açılışına katılmak üzere  Şemdinli’ye hareket etti.

dsc_2030-001.jpg

dsc_2020-001.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum