HDP'li yöneticinin park halindeki aracı tahrip edildi

HDP'li yöneticinin park halindeki aracı tahrip edildi

Cezaevinde bulunan HDP Hakkari İl Yöneticisi Rahmi Kurt'un, evinin önünde park halinde bulunan aracı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi.

Hakkari'de geçtiğimiz ay gözaltına alınıp tutuklanan HDP İl Yöneticisi Rahmi Kurt'un, Merkez Bulak Mahallesi'nde bulunan evinin önünde park halindeki aracı, bu sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi. Aracın tahrip edildiğinin aile üyelerince fark edildiğinin anlaşılması sonrası polise haber verildi. Gelen polisler, yapılan saldırıya ilişkin adli tahkikat başlattı.

Tutuklu bulunan Kurt'un kardeşi Zeki Kurt, DİHA'ya yaptığı açıklamada "Bizim kimse ile bir husumetimiz yok. Ağabeyim geçen ay tutuklanarak Van'daki cezaevine konuldu. O günden beridir de araç evin önünde duruyordu. Bu sabah kalktığımızda aracın tahrip edildiğini gördük. Kimin ya da kimlerin yaptığını öğrenmek için adli mercilere başvurduk ve takipçisi olacağız" dedi.

i-1-20160507161849.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.