HDP’li vekillerin açlık grevi ikinci ekiple sürüyor

HDP’li vekillerin açlık grevi ikinci ekiple sürüyor

HDP’li üç vekilin Cizre’de bodrum katında mahsur kalan yaralı ve cenazelerin nakli için açlık grevine başlattığı açlık grevi ikinci ekiple devam ediyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerinin Şırnak Cizre’de bodrum katında mahsur kalan yaralı ve cenazelerin nakli için açlık grevine başlattığı açlık grevi ikinci ekiple devam ediyor.

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ve Urfa milletvekili Osman Baydemir’in 27 Ocak’ta İçişleri Bakanlığı’nda başladığı açlık grevi başlatmıştı.

Dün açlık grevini devralan Grup Başkanvekili Çağlar Demirel, Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ve Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan’ın Meclis’teki açlık grevi ikinci gününde devam ediyor.

HDP TBMM Grup Yönetimi de konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada açlık grevi eylemlerinin yaralı ve cenazeler hastaneye nakledilene dek dönüşümlü olarak devam edeceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.