HDP’li vekiller iş yerlerini açan Yüksekova esnafını gezdi

HDP’li vekiller iş yerlerini açan Yüksekova esnafını gezdi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iş yerleri hasar gören esnafları ziyaret eden HDP milletvekilleri esnafların sorunlarını dinleyerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ERKAN ÇAPRAZ / YÜKSEKOVA HABER

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 30 Mayıs itibari ile gündüzleri kaldırıldı. İlçede hasar gören ve aylarca iş yerleri kapalı olduğu için büyük zarara uğrayan ilçe esnafını ziyaret eden HDP Milletvekilleri Selma Irmak, Nihat Akdoğan, Abdullah Zeydan ve Lezgin Botan, esnaflara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Zarar tespitleri için yapılması gerekenler konusunda esnafı bilgilendiren vekillere Yüksekova Belediye Başkanvekili Adile Kozay, Esendere Belediye Eş Başkanı Akif Kaya, HDP-DBP İl ve İlçe Eşbaşkanları da eşlik etti.

Esnafların sorunlarını dinleyen vekiller zaman zaman caddeden geçen vatandaşlarla da sohbet etti. HDP’li vekiller Cuma namazını İhsaniye Camii’nde kıldıktan sonra hasar gören ev ve iş yeri ziyaretlerini sürdürdü.

vek3-001.jpg

vek4.jpg

vek5.jpg

vek6.jpg

vek7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.