HDP'li Önder: İstanbul'un Valisi Misin, Delisi Misin?

HDP'li Önder: İstanbul'un Valisi Misin, Delisi Misin?

CNNTürk'te 5N1K programına katılan HDP'li Sırrı Süreyya Önder, İstanbul Valisi Mutlu'ya tepki göstererek, "İstanbul'un valisi misin, delisi misin?" dedi.

CNNTürk'te, Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına katılan HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder,İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu için " İstanbul'un valisi misin yoksa delisi misin?" dedi.

Çok tartışılan "PKK'nın çocuk kaçırdığı" iddialarıyla ilgili açıklama yapan HDP'li Önder, "Bunlar hamasi konuşmalar." diye yorum yaptı. 

İşte Önder'in o açıklaması: 

"HAMASİ NUTUKLAR"

Diyarbakır'da PKK saflarına katılan Çocukları için eylem yapan ailelere de değinen Önder, "Hamasi nutuklar çekenler ve kaçırıldı diyenler... Bunlar pis bir propoganda... İstanbul'un bir valisi var; dün  iki eş genel başkanımızı linç edeceklerdi... Dün güvenliğe bir telefon açtığında 'Siz de çocuk kaçırıyorsunuz.' diyor. "

"ŞU SEVİYESİZLİĞE BAKIN"

"Şu seviyesizliğe bakın! 'İstanbul'un valisi misin delisi misin?' diye sorarlar insana... Bu ne dil..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.