HDP'li Milletvekili: Beni kim itiyor? Polis: Devlet!

HDP'li Milletvekili: Beni kim itiyor? Polis: Devlet!

Batman'daki sokağa çıkma yasağına ilişkin protestolara polis müdahalesi sırasında polis HDP'li milletvekilini sert bir şekilde iterek havaya ateş açtı.

Batman'da sokağa çıkma yasağını protesto eyleminde HDP'li milletvekili Mehmeti Ali Aslan "Beni kim itiyor?'" diye sordu. Polis müdürü vekile 'Devlet' yanıtı verdi. Bu sırada polislerin havaya ateş açtığı görüldü.

haberingoruntuleri.gif

Batman’da, bugün sokağa çıkma yasaklarını protesto eyleminden sonra polis, eyleme müdahale etti. Bir göstericinin, dövülerek gözaltına alınmasına HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan itiraz etti. Aslan’ın basın danışmanı Bozo Acar tarafından kaydedilen görüntülere göre HDP’li Arslan, elinde telsiz bulunan emniyet müdürüne bir polise göstererek, “Bu kim, beni iteliyor” diye soruyor. Polis müdürü de “Devlet!” diye yanıt veriyor. Ardından da HDP’li Aslan’ı itiyor. Daha sonra da Aslan’ın hemen yanı başında polislerin art arda havaya ateş açtıkları görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.