HDP'li Encü'den Star'a yalanlama

HDP'li Encü'den Star'a yalanlama

HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, Star gazetesinin haberini yalanladı.

HDP'li Encü'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Edipler edepli olmalı’ diyor Bediüzzaman Said-i Kurdi. Toplumu ifsat eden, ortak zeminleri tüketen, barışı ve huzuru baltalayan bir medya anlayışının ülkeyi getirdiği nokta ortadadır. Bilhassa son süreçte tamamı bir merkezden kontrol edilen, çoğu dezenformasyona dayanan ve gittikçe ahlaksız bir duruma dönüşen yayın anlayışı havuz medyasını sarmış durumda. Yaptıkları yalan haberler ile her gün pespaye bir duruma düşmelerine rağmen bu tavırlarının devam ediyor oluşu göbekten bağlandıkları iktidarın da en az onlar kadar kirlenmiş olması dolayısıyladır.

İdil’de ilan edilen sokağa çıkma yasağı esnasında sosyal medya hesabımda yapmış olduğum ve çoğu halkı bilgilendirme şeklinde olan paylaşımlarım dolaysıyla hakkımda hazırlanan fezleke doğrultusunda ifadeye çağırıldım. Fakat edepten yoksun bir medya anlayışına sahip Star adlı gazete söz konusu haberi şu şekilde vermiş ‘Terör örgütü PKK’ya aracıyla silah taşırken suçüstü yakalanan HDP Milletvekili Ferhat Encü hakkında yeni bir soruşturma açıldı.’

* PKK’ye silah taşıdığımı ispat etmezseniz alçaksınız.

* Suçüstü yakalandığımı ispat etmezseniz alçaksınız.

* Bundan dolayı ifadeye çağırıldığımı ispat etmezseniz alçaksınız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.