HDP'li Doğan: Üyeliğimin ihraç istemini ciddiye almıyorum

HDP'li Doğan: Üyeliğimin ihraç istemini ciddiye almıyorum

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde HDP'li olduğu için üyeliği tartışma konusu yapılan İstanbul Milletvekili Celal Doğan, girişimi "Ciddiye almıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlık divanına dilekçe veren kongre üyesi Ahmet Şükrü, HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan'ın, "Türkiye'nin bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren HDP'li bir milletvekili olduğunu, bu nedenle de Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edilmesini" istedi.

Divan kurulu başkanı Vefa Küçük, dilekçenin yönetim kuruluna verilmesi gerektiğini belirterek, dilekçeyi kongre üyesine iade etti. Doğan'ın ihracıyla ilgili verilen dilekçeyi değerlendirmeye alacaklarını ifade eden Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise, Doğan'a da söz hakkı tanıyıp, konuyu demokratik yollar ile çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

'Ciddiye almıyorum'

Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme de bulunan HDP'li Celal Doğan, konunun ciddiyetsiz bir kişi tarafından gündeme getirildiğini dile getirdi. Bu iddialar ile üyeliğinin silinmesi isteminin komiklik olduğunu vurgulayan Doğan, bu söylemleri ciddiye almadığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.