HDP'li Akdoğan'dan okul ziyaretleri

HDP'li Akdoğan'dan okul ziyaretleri

HDP'li Nihat Akdoğan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde okul ziyaretlerinde bulunarak, ilçede eğitim ve öğretimin devam ettiğini belirtti.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - HDP Nihat Akdoğan, Yüksekova’da Fatih Sultan Mehmet İlk ve Orta Okulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Okul yetkilileri ile görüşen HDP’li Akdoğan’a, Yüksekova Belediyesi Başkanvekili Adile Kozay, HDP-DBP temsilcileri de eşlik etti.

i-1-20160302153957.jpg

Ziyaretine ilişkin kısa bir açıklamada bulunan HDP’li Akdoğan, ‘Çocukların sesi asla kısılmamalı’ diyerek, “Hepimizin görevi bu çocukları yaşatmak ve geleceğe hazırlamaktır. Zor ve meşakattli bir iş ama bir insanı yetiştirmek kutsal bir görevdir” ifadeleri kullandı.

haberingoruntuleri.gif
'EĞİTİM-ÖĞRETİM DEVAM EDİYOR'

HDP’li Akdoğan, 1200 öğrencisi bulunan okulda şuanda 1130 öğrencinin ders başı yaptığını ifade ederek, “Bütün bu göçertmelere rağmen burada eğitim-öğretim devam ediyor. Birkaç okulumuzu gezdik. Buradaki yönetici ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Burada hayat devam ediyor” şeklinde konuştu.

HDP’li Akdoğan okul ziyaretinin ardından ilçede esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

i-2-901.jpgi-3-426.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.