HDP'den kongre açıklaması

HDP'den kongre açıklaması

HDP Hakkari Merkez İlçe Kongresi 8 Mayıs’ta yapılacak. HDP’nin il yönetimi kongre ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada yönetime girmek isteyenlerin komisyona başvurması istendi.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Merkez İlçe Başkanlığı kongresi 8 Mayıs tarihinde yapılacak.

Kongre ile ilgili parti binasında düzenlenen basın açıklamasına HDP ve DBP İl Eşbaşkanları ile parti yöneticileri katıldı.

Kongre ile ilgili açıklama yapan HDP il yöneticisi Safiye Tansu, kısa bir süre önce HDP Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın katılımı ile gerçekleştirdikleri il kongresinin ardından 8 Mayıs’ta merkez ilçe kongresini gerçekleştireceklerini söyledi.

Tansu, şunları söyledi: “Halkımızın il kongresine olan büyük ilgisi ve coşkusu onur edici olmuştu. Merkez ilçe kongremize bu sahiplenme duygusu ile karşılanacağı inancımız tamdır. 8Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz 1. Olağan Kongremiz için komisyon kuruldu. Yönetim kademelerinde yer almak isteyen halkımızın bu komisyona müracaat etmesi önemle duyurulur. 3 Mayıs tarihine kadar yönetim kademesinde yer almak isteyen halkımız müracaat etmesi gerekir” diye konuştu.

k1-086.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.