HDP, Yüksekova'da seçim çalışmalarını başlattı

HDP, Yüksekova'da seçim çalışmalarını başlattı

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına başlayan HDP, Yüksekova’da esnafları ziyaret etti. Esnafların sıkıntılarını ve önümüzdeki yerel seçimlere dair beklentilerini dinleyen HDP Heyeti, esnaflara yeni dönem için plan ve projelerini anlattı.

Yerel seçimler için parti çalışmalarına başlayan Halkların Demokratik Partisi (HDP), Yüksekova'da esnaf ziyareti yaptı. 

HDP Yüksekova Belediyesi Eş Başkan Adayları İrfan Sari, Remziye Yaşar, Esendere Belediyesi Eş Başkan Adayları Mustafa Işık, Semra Aktan, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eski ilçe Eş Başkanı Reşit Güneç ve partililerden oluşan bir heyet Zagros İş Merkezi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Esnafların sıkıntılarını dinleyen heyet, esnafın yerel seçimler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Yeni seçilecek belediye yönetimden beklentilerini heyete ileten esnaflar ilçenin sorunlarının çözülmesi için başkan adaylarına fikirlerini de ilettiler. 

Seçim Bürosu açılışına davet

İş Merkezindeki bir çay evinde genç yurttaşlar ile çay da içen heyet üyeleri ilçenin genç nüfusunun sorunları hakkında da çeşitli çalışmalar yürüteceklerini belirttiler. 

HDP Yüksekova Belediye Eş Başkan Adayı İrfan Sari konuyla iligili Şeffaf ve halkçı belediyeciliğin ilk adımlarını attıklarını belirterek ‘’Halkla birlikte, kent yönetimi örneği sergileyeceğiz. Bu vesileyle bugün yapacağımız seçim büromuzun açılışına tüm halkımızı davet etmekten mutluluk duyarız’’ dedi.

h1-060.jpg

h2-054.jpg

h3-034.jpg

h4-023.jpg

h5-016.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum