HDP MYK'sı toplandı

HDP MYK'sı toplandı

Hafta sonu partinin tüm yetkili organlarının katılımıyla gerçekleştirilen iki günlük toplantının ardından bugün de toplantının sonuçlarını değerlendirmek için HDP MYK'sı toplandı. Toplantıdan önümüzdeki sürece dair planlamanın çıkması bekleniyor.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) hafta sonu Ankara'da partinin tüm yetkili organlarıyla gerçekleştirilen iki günlük toplantının ardından Merkez Yürütme Kurulu (MYK) da bugün toplandı. Parti genel merkezinde başlayan toplantıya, eş genel başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ başkanlık ediyor. MYK'nın gündeminde yapılan iki günlük geniş katılımlı toplantıda yapılan öneriler oluşuyor.

İki gün boyunca tartışılan konuların ele alınacağı toplantıda, önümüzdeki sürece dair planlama çıkarılacak. Toplantıdan çıkan önerilerin kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesini ardından önemli bir eylem takviminin oluşturulacağı, özellikle OHAL sürecine karşı bir kampanyanın örgütlendirilmesi gündeme gelecek.

Öte yandan iki günlük toplantının sonuçlarına ilişkin olarak da bir sonuç bildirgesinin hazırlandığı ve kararlaştırılacak olan planlamalarla birlikte kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.