Hayırsever Erdal’dan Kılıç Ailesi’ne Destek

Hayırsever Erdal’dan Kılıç Ailesi’ne Destek

Hakkari’nin Bağlar Mahallesi’nde ikamet eden 9 nüfuslu Kılıç ailesine nakliyat şirketi olan bir hayırsever vatandaş yardım eli uzattı.

Bağlar Mahallesi’nde yıkılmak üzere olan toprak evlerinde adeta ölümle burun buruna yaşayan 9 nüfuslu Fettah Kılıç isimli dar gelirli vatandaşın haberinin basında yer alması üzerine harekete geçen Bağlar Nakliyat sahibi A. Settar Erdal, aileye evinin yapılması halinde kendisine hafriyat ve kum yardımında bulunacağı sözünü verdi.

Bağlar Nakliyat sahibi A. Settar Erdal, aileyi ziyaret ettiklerini ve durumlarının çok kötü olduğunu belirterek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile hayırsever vatandaşların Kılıç ailesinin evinin yapılması için destek vermeleri halinde kendisinin ise ev yapım hafriyatı, temel açma ve kum yardımında bulunacağı sözünü verdi.

Kılıç ailesi ise, hayırsever vatandaş A. Settar Erdal’a bu örnek davranışından dolayı teşekkür ederek, evinin yapılması için destek beklediklerini söyledi.

Hayırsever Erdal’dan Kılıç Ailesi’ne Destek

Hayırsever Erdal’dan Kılıç Ailesi’ne Destek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.