Hamzaoğlu: 'Galatasaray'ın şampiyon olması zor'

Hamzaoğlu: 'Galatasaray'ın şampiyon olması zor'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Batalla ile görüşmeleri sürdürdüklerini, Galatasaray’dan Sabri ve Umut’un transferi için bir talebi olmadığını açıkladı.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu sabah saatlerinde bir basın toplantısı düzenledi. Galatasaray’dan ayrıldığından beri pek konuşmamaya çalıştığını belirten Hamzaoğlu, “Bugün de Bursaspor’un hocası olarak karşınızdayım. Bursaspor için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Umarım daha iyi yerlere çıkaracağız. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra bir süre çalışmayı düşünmediğini ifade eden Hamzaoğlu, “Avrupa’da çalışmayı düşündüm. Avrupa tecrübesi edinerek ülkemize daha iyi hizmet etmekti amacım. Bursaspor’dan böyle bir teklif gelince bir heyecan oluştu içimde. Bursaspor’u çok severek takip ediyordum. Burada çalışırsam, 'neler yapabilirim' diye hep hayallerim vardı. Teklif gelince heyecan oluştu ve cevap verme arzusu doğdu. Doğru karar verdiğimizi düşünüyorum. Takımın konumu iç açıcı değildi ama kaliteli bir kadro var. Tekrar dinamikleri bir araya getirebilirsek iyi yerlere gelebileceğimizi düşündük. Bundan sonra da daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Eksiklerimiz var, bazı takviyeler lazım. Ama oyuncularımızın arzusu bizi memnun ediyor. İnşallah eksiklerimizi de tamamlayıp ikinci yarı iyi bir Bursaspor izleteceğiz” diye konuştu.

“GALATASARAY’IN ŞAMPİYON OLMASI ZOR”

Galatasaray’ın şampiyonluk şansının sorulması üzerine Hamzaoğlu, “11 puanlık farkı kapatmak kolay değil. Şu anki gidişata göre çok mümkün olmayacak gibi görünüyor. Fenerbahçe toparlandı, iyi oynamaya başladı. Beşiktaş zaten iyi oyununu sürdürüyor. Galatasaray maalesef geriye düştü. Puan farkı fazla ve oynanan futbol ise iç açıcı değil. Zor görünüyor ama olmayacak bir şey de değil” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.