Halk toplantıları sürüyor

Halk toplantıları sürüyor

Bağlar Belediyesi,  yerel seçimlerin ardında başlattığı halk toplantıları devam ediyor.

Bağlar Belediyesi, 5 yıllık stratejik plan doğrultusunda halkın görüş ve önerilerini almak amacıyla Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi. Mezopotamya Gençlik Araştırma Merkezi Derneği’nde yapılan toplantıya Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.

Toplantıda değerlendirme yapan Bağlar Belediye Eş Başkanı Eşref Güler, amaçlarının 5 yıl içerisinde yapılacak projelerinin halkla birlikte oluşturmak olduğunu dile getirerek, “Toplantılarımızda genellikle bireysel istekler sunuluyor. Oysa bizim amacımız 5 yıl boyunca mahallelerin temel ihtiyaçlarını ortaya çıkarmaktır. Bireysel taleplerimiz mahallemizin taleplerinin önüne geçmemeli. Zaten elimizden geldiğince yurttaşlara destek sunacağız” dedi.

‘Yurttaşlarımızın desteklerine ihtiyacımız var’

Gençler için neler yapılmalı sorusunu sık sık kendilerine sorduklarını kaydeden Güler, “Bu toplantıda mesela kültür merkezi gibi bir talebin gelmesini isterdim. Ancak hiçbir arkadaşımız böyle bir talepte bulunmadı. Genelde stratejik plan ile ilgili talepler gelmiyor. Daha çok bireysel istekler geliyor. Her yerde olduğu gibi bizim ilçemizde de en ciddi sorunumuz uyuşturucu sorunudur. Buna hepimiz karşıyız ve yakınıyoruz. Belediye tek başına bu sorunun üstesinden gelemez. Yalnız zabıtayla bu sorunun çözümünü nereye kadar götürebiliriz ki. Bunun için belediye olarak bazı şeylerin önüne geçebilmemiz için yurttaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.