Halı Yıkamada Garantili Sistem

Halı Yıkamada Garantili Sistem

Bitlis’in Ahlat ilçesinde bulunan halı yıkama işletmecisi, yıkadıkları halıya yüzde 100 temizlik garantisi verirken, yıkamadan memnun olmayan müşterilerinin halılarını ise ücret almadan yeniden yıkıyor.

BİTLİS - İlçede havaların ısınmasıyla birlikte evlerde bahar temizliği başlarken, halı yıkamacılar ise fazla mesai yapmaya başladı. İlçede bulunan Ahlat Halı Yıkama’nın sahibi Emrah Doğanay, havaların ısınmasıyla birlikte halı, kilim, koltuk, yorgan, yatak gibi ürünlerde bahar temizliğinin başladığını söyledi. Yıkama için getirilen ürünlerin önce genel bir tozunun alındığını hatırlatan Doğanay, daha sonra yıkama işlemlerine başladıklarını ifade etti. Doğanay, “Firmamızda bu tür işlemler profesyonel bir şekilde yapılıyor. Öncelikle müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Hem makine ile hem de gerek gördüğümüzde elle yıkama yapıyoruz. Müşterilerimizin yaptığımız işten memnun kalması bizim için çok önemli. Halı, kilim, koltuk, yorgan, yatak gibi ürünlerin temizliğini çok hassas bir şekilde yapıyoruz. Yıkadığımız ürünleri doğal ortamda kurutarak, solma, tüy dökme ve sıkmadan dolayı oluşabilecek aşınmalardan da koruyoruz” dedi.

Özellikle ilçedeki bayanların temizlik hususunda çok hassas olduklarını ifade eden Doğanay, “Halı, kilim, koltuk, yorgan, yatak gibi ürünlerin temizliğinde ‘temiz olma garantisi’ veriyoruz. Halı yıkama işletmemizde profesyonel ekipman desteğiyle birlikte halılarınız türüne göre yıkanıyor ve hiçbir şekilde hasar oluşmuyor. Ayrıca işletmemize yeni getirmiş olduğumuz havuz sistemini kullanarak halıların daha temiz olmasını sağlıyoruz. Eğer müşterimiz yıkamadan memnun olmazsa, halılarını ücret almadan yeniden yıkama garantisi veriyoruz. Amacımız yüzde 100 kaliteli temizlik” dedi.

Halı Yıkamada Garantili Sistem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.