Hakkarili iş adamından eğitime destek

Hakkarili iş adamından eğitime destek

İstanbul'da yaşayan Hakkarili iş adamı Musa Yetişmez, TOBB İlköğretim Okulunda eğitimlerini sürdüren yaklaşık 263 öğrenciye eşofman takımı hediye etti.

Biçer Mahallesi'nde bulunan TOBB İlköğretim Okulundaki yardım dağıtım törenine Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin, Okul Müdürü Salih Turgut ve öğrenciler katıldı.

Hakkarili iş adamı Musa Yetişmez, 1980'li yıllarda eğitim gördüğü TOBB İlköğretim Okuluna vefa borcunu ödedi. İstanbul'da kalan iş adamı Yetişmez, 25 yıl aradan sonra eğitim gördüğü okula gelerek öğrencilere eşofman takımı yardımında bulundu. Yardım dağıtım töreninde konuşan iş adamı Yetişmez, "Hakkari'ye vefa borcumuz var. Biz yoksulluk içinde eğitimimizi sürdürdük ve yoksulluk içinde büyüdük. Şimdi iş adamı olduk, memleketimize vefa borcumuzu yerine getirdik. 80'li yıllarda bende bu okulda eğitim görüyordum. Şimdi eğitim gördüğüm okulda olmanın heyecanını yaşıyorum. Eğitime desteğim bundan sonra da devam edecek" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ise, bu tür yardımların büyük bir anlam taşıdığını dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere eşofmanları dağıtıldı.

Hakkarili iş adamından eğitime destek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.