Hakkarili Can, ilk albümünü çıkardı

Hakkarili Can, ilk albümünü çıkardı

Hakkarili olan ve küçük yaştan beri İstanbul’da bulunan ses sanatçısı Sema Can da ünlüler kervanında yerini almayı başardı.

Yıllar önce yerleştikleri İstanbul’da şöhrete kavuşan Hakkarili sanatçılar Yılmaz Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Ersin Korkut, Metin Keçeci, Aydın Aydın, Deniz Erdoğan gibi birçok erkek sanatçının ardından bu defa da Hakkarili bir kadın sanatçı genç yaşında zirveye albüm çıkardı.

Ünlü sanatçıların arasına girmeyi başaran ses sanatçısı Sema Can, Türkçe ve Kürtçe toplam 6 ayrı eserin yer aldığı “Zalim” adlı albümünün ilk klibini de İstanbul’da çekti.

Ailesi ile birlikte küçük yaşta İstanbul’a yerleşen sanatçı Sema Can’ın birçok beste, şiir ve şarkı sözleri de bulunuyor. Can’nın bir süre önce söz ve müziği kendisine ait olan ve aranjör İshak şık, müzik yönetmeni Mehmet Şükrü Şık, klip yönetmeni Rıdvan Ahmet’in yaptığı “Zalim” adlı albümü bugün piyasaya çıktı.

Türkçe olarak seslendirdiği albümünde “Zalim, seni istiyorum, sana kal diyemem ki” ve Kürtçe olarak da “Ho şıvano, kıne, çadıra baban kubbeye” adlı şarkıları yer alıyor. Her geçen gün yoluna emin adımlarla devam eden ve zirveye yükselmeyi başaran Hakkarili ilk kadın ses sanatçısı olan Sema Can’ın 16 yıldır müzikle uğraştığı belirtildi. İlkokul yıllarından beri beste, şiir yazarlığı yapan Can, kardeşinin desteği ile kendi şarkılarına albüm yapmaya karar vererek ilk albümünü piyasaya çıkarttı.

Hakkarili Can, ilk albümünü çıkardı

Hakkarili Can, ilk albümünü çıkardı

Hakkarili Can, ilk albümünü çıkardı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum