Hakkarili avukat adayları Feyzioğlu'nu ziyaret etti

Hakkarili avukat adayları Feyzioğlu'nu ziyaret etti

Hakkari Barosu’na kayıtlı genç avukat adayları, Türkiye Barolar Birliği tarafından stajyer avukatlar için düzenlenen eğitim programına katıldı. Avukat adayları, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Türkiye Barolar Birliği, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, staj kurulları bulunmayan veya staj eğitimi yapılamayan baroların stajyerlerine de olanak sağlamak amacıyla, Türkiye’nin çeşitli barolarından avukat adaylarına yönelik staj eğitim programları düzenliyor. Barolar Birliği son olarak Hakkari Barosu’na kayıtlı stajyer avukatları Ankara'da ağırladı.

i-1-20160226145717.jpg

Uygulanan program çerçevesinde, günde 8 saat olmak üzere toplam 48 saat kesintisiz eğitim alan stajyer avukatlar, “Hukuki Metinlerde Türkçenin Doğru Kullanımı”, “Dijital Çağda Avukatlık”, “Hitabet ve Beden Dili” gibi eğitimler de aldı. Genç avukat adayları, mesleki eğitimin yanı sıra, sosyal ve kültürel aktivitelere de katıldı.

Stajyer avukatlarla makamında buluşan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu da genç meslektaşlarını ağırlamaktan son dere mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Bir avukata, bilgisi, donanımı oranında itibar edilir. Bu nedenle avukat adaylarının aldıkları eğitim, sonraki meslek yaşantılarında son derece kritik önem taşıyor. Bu düşüncelerle yola çıkardığımız staj eğitiminde Türkiye’nin her yerinden, hepsi bir birinden değerli genç meslektaşlarımızı Türkiye Barolar Birliği çatısı altında ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz.”

i-2-894.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.