Hakkari'de yol yapım çalışmaları

Hakkari'de yol yapım çalışmaları

HAKKARİ'nin Biçer Mahallesi Bajer mevkisinde oturanlar yola kavuştu.

HAKKARİ - Hakkari'nin Biçer Mahalllesi sınırlarındaki, 40 hanenin bulunduğu Bajer mevkisindeki yol sorunu Hakkari Belediyesi tarafından çözüldü.

Belediye Meclis üyeleriyle birlikte yol çalışmalarının bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan Hakkari Belediye Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, Biçer Mahallesine bağlı Bajer mevkisinin kurulduğundan bu yana ilk kez yola kavuştuğunu söyledi. Çiftçi, çalışmalara başladıklarını ve en kısa zamanda yolu tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacaklarını belirterek şöyle konuştu:

"Burada yaşayan kardeşlerimiz, özellikle kış aylarında büyük sıkıntı yaşıyordu. Bu sıkıntılarını dikkate alarak yol çalışmalarına başladık. Yaklaşık bir kilometrelik yolu olmayan bölümü yaptıktan sonra mahalle yolu ile bağlantıyı sağlayacağız. Bu bölgede yaklaşık 40 ev var. Kışın hastalarını sedye ile gelip, götürüyorlardı. Burası yaklaşık 80 yıllık bir mahalledir. İlk kez yola kavuştular"

Hakkari'de yol yapım çalışmaları

Hakkari'de yol yapım çalışmaları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum