Hakkari’de ‘Soma Faciası’ Sergisi

Hakkari’de ‘Soma Faciası’ Sergisi

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezi kursiyerleri tarafından Soma konulu fotoğraf ve karakalem sergisi açıldı.

- Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezi kursiyerleri tarafından Soma konulu fotoğraf ve karakalem sergisi açıldı.

Bir süre önce gençlik merkezi bünyesinde verilen resim kursuna katılan kursiyerler, fotoğraf ve karakalem çalışmalarını Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde sergilediler. Fotoğraf ve karakalem sergisinde, bir süre önce Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı faciasında hayatını kaybeden Hakkarili Emrullah Armut başta olmak üzere birçok madencinin fotoğraflarının yer alması vatandaşları duygulandırdı.

Karakalem ile büyük bir özenle çizilen madencilerin fotoğraflarını yakından inceleyen vatandaşlar, böyle güzel çalışmadan dolayı kursiyerlere teşekkür ettiler.

Gençlik merkezi yetkilileri ise, şubat ayında resim kursunun başladığını ve önceki günlerde sona erdiğini belirttiler. Yetkililer, "Açmış olduğumuz resim kursuna 24 kişi, fotoğrafçılık kursuna ise 16 kişi katılmıştı. Kurs bitiminden sonra kursiyerlerimiz Atatürk Kültür Merkezi başta olmak üzere farklı yerlerde resimlerini sergilemişlerdir" şeklinde konuştular.

Hakkari’de ‘Soma Faciası’ Sergisi

Hakkari’de ‘Soma Faciası’ Sergisi

Hakkari’de ‘Soma Faciası’ Sergisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.