Hakkari’de orta refüj çalışması

Hakkari’de orta refüj çalışması

Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinde bulunan orta refüjleri yeniden yapıyor.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çevre düzenleme programı kapsamında çarşı merkezinde orta refüjlerde yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında bin metrelik alanda eski refüjler kaldırılarak yerine yenileri yapılacak.

Çalışmaları denetleyen Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi daha güzel bir Hakkari için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirttiler.

Hatipoğlu belediye olarak şuanda bir çok mahallede yol açma ve yol genişletme çalışması başlattıklarını belirterek, “Çarşı merkezinde oldukça kötü bir görüntüye neden olan eski refüjleri kaldırarak yerine yeni refüj yapacağız. Bin metrelik bir alanda bu çalışmalar yapılacak. Amacımız Hakkari'yi daha güzel hale getirmektir. Vatandaşların bizlere destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özgür Gültekin ise ilk etapta Bulvar Caddesi üzerinde yaklaşık bin metrelik alanda refüj yenileme çalışması yapacaklarını söyledi.

Gültekin, refüjleri yükseltme çalışması yaptıklarını kaydederek, daha sonrra çimleme ve refüjlerin boyma çalışması yapılacağını da sözlerine ekledi. 

2-174.jpg

1-283.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum