Hakkari'de öğrenciler yararına resim ve fotoğraf sergisi

Hakkari'de öğrenciler yararına resim ve fotoğraf sergisi

Hakkari Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri dar gelirli öğrencilere katkı sunmak amacıyla yıl boyunca yaptıkları resim ve çektikleri fotoğrafları sergilediler.

KADİR KAYA

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde düzenlenen ve 94 fotoğraf ile resmin sergilendiği sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sergi ile ilgili bilgi veren Cumhuriyet Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Yavuz Coşkun, öğrencilerin Hakkari’nin değişik bölgelerinde ektikleri fotoğraflar ile bazı öğrencilerin yaptığı resimleri sergilediklerini söyledi.

1 gün açık tutulacak olan serginin gelirinin okul aile birliği hesabına aktarılacağını kaydeden Coşkun, bu gelirle öğrencilerin tekrar fotoğraf ve resim çalışmaları için kullanılacağını belirtti.

Aylarca bu çalışmada emek veren öğrencilerin tebrik eden Hakkari Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Müdür Erol Hanlıgil öğrencilerin bu tür sosyal etkinliklerin devamlılığını sağlamak için destek vereceğini söyledi.

Sergiyi ziyaret eden Hakkari Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu da katılarak resim öğretmeni Yavuz Coşkun'dan sergi hakkında bilgi aldı. Hatipoğlu, sergide gördüğü bir fotoğrafı ise satın alarak dar gelirli öğrencilere katkıda bulundu.

2-168.jpg

1-270.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.