Hakkari'de Koparan ailesinin düğünü

Hakkari'de Koparan ailesinin düğünü

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Koparan’ın, Diyarbakır Barosu üyesi avukat oğlu Ulaş Koparan için görkemli bir düğün yapıldı.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Lisesi Bahçesinde  gün 2 gece süren görkemli düğün töreniyle dünya evine giren Avşar ve Ulaş Kopran çiftinin düğününe,  Hakkari Barosu avukatları, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve Hakkari’nin ileri gelenlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

haberinfoto.jpg

Damad Ulaş Kopran’ın amcası iş adamı Aytekin Koparan’ın sağdıçlığını yaptığı düğünde yerel sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel Kürtçe parçalar eşliğinde 2 gün 2 gece süren düğün renkli görüntülere sahne oldu.  Konuklar Kürtçe müziğin yanı sıra davul zurna eşliğinde saatlerce halay çekerek eğlendiler.

Damadın babası Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Koparan ile damadın amcası iş adamı Aytekin Koparan, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum