Hakkari’de belediyenin karla mücadele çalışması

Hakkari’de belediyenin karla mücadele çalışması

Hakkari’de kar yağışı sonrası belediye ekipleri karla mücadele çalışmaları başattı.

HAKKARİ- Hakkari’de hafta sonu etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrası Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri, çarşı merkezi ve mahallelerde kar temizleme çalışmalarını başlattı.

Belediye ekipleri, kentin mahalle ve çarşı merkezindeki ana yol ile ara sokaklarında biriken karları iş makineleriyle topladı. Toplanan tonlarca kar yığını daha sonra kamyonlarla şehir dışına taşındı.

i-1-20160208123419.jpg

Çalışmalara Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de destek verdi. İş makineleriyle yollarda kar küreme çalışmaları sürerken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kaldırımlardaki kar ve buzları temizledi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ana yollarda iş makinelerinin çalışmasını engelleyen park halindeki araçları anonslar yaparak kaldırttı.

Belediyenin karla mücadele çalışmaları devam ederken, il merkezinde ulaşıma kesik olan herhangi bir yolun bulunmadığı bildirildi.

i-2-880.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.