Hakkari'de ilki düzenlenen sirk gösterisi ilgi gördü

Hakkari'de ilki düzenlenen sirk gösterisi ilgi gördü

Hakkari'de, ilki düzenlenen sirk gösterisi büyük ilgi görürken, sirke gelen bazı izleyiciler ise organizasyon bozukluğu nedeniyle sirk görevlilerine tepki gösterdi.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ  - Türkiye'nin değişik illerinde gösteri yapan Ali Çoban Tiyatrosu Atena Sirk Grubu, Hakkari'deki bir halı sahada gösteri yaptı. Hakkari'de ilk defa düzenlenen sirke çocuklar ile vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, organizasyon bozukluğuna tepki gösteren bazı vatandaşlar ise biletlerini geri iade etti.

haberinfotograflari.gif

Sabah saat 11.00’da başlaması gereken ilk seans 1 saat gecikmeli başlarken, sirkte yılan, ilizyon, palyaço ve değişik gösteriler sergilendi. Sahneye çıkan çocuk ve vatandaşlar ise, değişik oyunlar sergileyen oyunculara eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Bazı vatandaşlar, ilk defa düzenlenen sirk gösterisine katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu tür etkinliklerin devam etmesini dilediler.

Ali Çobanoğlu Tiyatrosu Sorumlusu Ali Çobanoğlu ise, Türkiye'nin 30 ilinde sirk gösterisi yaptıklarını belirterek, şimdi ise Hakkari'de 3 seans halinde sirk gösterisi yaptıklarını kaydetti.

Öte yandan yoğun ilgi nedeniyle oyunları seyredemeyen bazı vatandaşlar biletlerini geri iade ederek organizasyonun daha düzenli yapılmasını talep ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum