Hakkari'de Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Şubesi Açıldı

Hakkari'de Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Şubesi Açıldı

Hakkari'de Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Şubesi açıldı.

HAKKARİ - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kurulan ve Türkiye’nin birçok ilinde şubesi açılan dernek, başta sosyal hizmet desteğine ihtiyaç duyan bireyler olmak üzere çocuk, genç, engelli ve yaşlılara yönelik programlar ile söz konusu grupları çağdaş yaşama uygun olarak her türlü spor faaliyetlerine sevk ve idare etmek, özellikle sosyal ve ekonomik destek kapsamındaki ailelerin çocukları, sokakta çalışan çocuk ve suça sürüklenen çocukların ve gençlerin ilgi duydukları spor branşlarına yönlendirilmelerini sağlayı amaçlamaktadır.

Ayrıca spor kollarında amatör ve profesyonel sporcu yetiştirmek ve gençlik faaliyetlerini düzenlemek, yurt içinde ve yurt dışında profesyonel ve amatör spor müsabakalarına katılmayı ve düzenlemek de derneğin amaçları arasında yer almaktadır.

Derneğe üye olmak isteyenler aşağıda bulunan şartlara uygun olmaları halinde gerekli evraklarla birlikte 05.02.2015 tarihine kadar dernek şubesine başvurabileceklerdir.

Dernek'ten yapılan açıklamaya göre başvuru için gerekli şartlar:

1-  T.C vatandaşı olmak (T.C vatandaşı değilse yerleşme hakkına sahip olmak)

2- 18 yaşını doldurmuş olmak.

3- Fiil ehliyetine sahip bulunan ve derneğin amaç ve ilkelerini benimseyerek bu çalışmayı kabul etmek.

Başvuru için Gerekli Evraklar:

1-Dilekçe

2-Kimlik Fotokopisi

3-Vesikalık fotoğraf (2 adet)

İletişim: Dağgöl Mah. Pagan Cad. no:10 Merkez/HAKKARİ

Tel:0438 211 99 19-Fax:0438 211 70 35

e-posta:[email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.