Hakkari'de "çocuğun marketin deposuna kapatıldığı" iddiası: Gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakıldı

Hakkari'de "çocuğun marketin deposuna kapatıldığı" iddiası: Gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakıldı

Hakkari'de, "bir zincir markette çocuğun depoya kapatıldığı" iddiasına ilişkin, çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişi, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye götürüldü.

Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakkari'de bir çocuğun "kentteki zincir markette iki çikolatayı cebine koyduğu ve çalışanlarca marketin deposunda bekletildiği" iddiaları sosyal medyaya yansımıştı.

Bunun üzerine, market yetkilileri ve eylemde sorumluluğu bulunan kişiler hakkında "çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış ve market çalışanı 2 kişi dün gözaltına alınmıştı.

Özür dilediler

Olayı sosal medyada ilk duyuran Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, zincir marketin yetkililerin aileyi evinde ziyaret ettiği ve yaşanan olaydan dolayı özür dilediklerini duyurdu.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.