Hakkari’de çevre düzenlemesi

Hakkari’de çevre düzenlemesi

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından eski orta refüjler yıkılarak yerine büyük New Chorsy adı verilen taşlar döşendi.

HAKKARİ - Bir süre önce araç parklarının önüne geçmek için çarşı merkezinin değişik noktalarına refüj dubası yaparak, hem trafiği hem de yaya geçidine büyük kolaylık sağlayan belediye, bu defa ise çarşı merkezinin daha güzel bir hale getirmek için orta refüjlere New Chorsy adı verilen taşlar döşemeye başladı.

Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından “Çevre Düzenlemesi ve Yeşillendirme Çalışmaları” kapsamında Cumhuriyet ve Bulvar caddesi üzerinde başlattığı orta refüj çalışması devam ediyor.

Belediye Eş Başkan Vekili Ahmet Taş ve beraberindekiler yürütülen çalışmaları yerinde denetlediler.

Başkan Taş, eline kürek alarak işçilerle birlikte orta refüjlerin arasına toprak doldurarak tırmıkla toprak düzeltmesi yaptı.

Orta refüjlerin yeşillendirilmesi ve yaya geçidi olarak kullanılmaması amacıyla daha önceki çalışmalarda kullanılan taşların yanı sıra daha büyük New Chorsy adı verilen taşların kullanıldığı ifade eden Belediye Eş Başkan Vekili Ahmet Taş, halk ile birlikte el ele verip ili daha da güzelleştireceklerini söyledi.

Çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları kapsamında ilk etapta orta refüjlere son şekli verdiklerini anlatan Taş, şehrin güzel bir görünüme kavuşturulması için ellerinde geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek, çarşı merkezindeki orta refüjlere ise büyük New Chorsy adı verilen taşları kullandıklarını belirtti.

Hakkari’deki Orta Refüjlere New Chorsy Taşları Döşendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum