Hakkari'de 4006 Tübitak Bilim Fuarı büyük ilgi gördü

Hakkari'de 4006 Tübitak Bilim Fuarı büyük ilgi gördü

Hakkari Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" büyük ilgi gördü.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Öğrencileri araştırmaya teşvik etmek, günlük hayatta ilişkisini kavratabilmek amacıyla Valilik önünde düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Valilik önünde kurulan iki ayrı çadırda 4 ayrı okuldan 29 projenin yer aldığı fuarın açılışını Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı Vali Canbolat öğrencileri araştırmaya teşvik etmek amacıyla fuarı düzenleyen ve projeleri ile hünerlerini sergileyen öğrencilere başarıların devamını diledi.

Açılan stantları tek tek dolaşarak öğrencilerin icatları ile yakından ilgilenen Vali Canbolat, bilim şenliği ile öğrencilerin öz güvenlerini arttırdığını ve bilimsel çalışma uygulamalarını mutluluk verici olduğunu belirtti.

4005 TÜBİTAK Bilim Fuarına Fen Lisesi, Sümbül Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Vakfı İlk ortaokulu ve 23 Nisan İlk ortaokulu olmak üzere 4 okul 29 proje ile fuara katıldı.

f-007.jpg

f2-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.