Hakkari'de 4 üniversite öğrencisine gözaltı

Hakkari'de 4 üniversite öğrencisine gözaltı

Hakkari’de maddi durumları iyi olmayan arkadaşlarına destek olmak için kurdukları standın başında bekleyen 4 öğrenci yaka paça gözaltına alındı. Öğrenciler stanttaki süs eşyaları ile birlikte emniyete götürüldü.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari üniversitesi’nde okuyan dört öğrenci maddi durumları iyi olmayan arkadaşlarına yardım etmek için kolye ve bileklik gibi süs eşyalarının bulunduğu bir stant açtı. 

Hakkari belediyesi hizmet binası önünde açtıkları standın başında bekleyen Berfin Turan, Havin Kaya, Gökhan Onay ve Salih Kaya isimli öğrenciler yaka paça gözaltına alındı.

Vatandaşların şaşkın bakışları arasında zırhlı araçlar bindirilen öğrenciler stanttaki süs eşyaları ile il emniyet müdürlüğüne götürüldü.

4 öğrencinin okulda okuyan ve maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarına yardım edebilmek için stant açtığı öğrenilirken, öğrencilerin gözaltı gerekçesi ile ilgili bilgi edinilemedi. 

1-20160509190327.jpg

2-823.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.