Hakkari’de 23 Nisan etkinliği

Hakkari’de 23 Nisan etkinliği

Hakkari'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Valilik binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program, daha sonra Atatürk Kültür Merkezinde devam etti. Törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi olan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Funda Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Hakkari Baro Başkanı Av. Zeydin Kaya, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, CHP İl Başkan Yardımcısı Naci Kahraman, MHP İl Başkan Yardımcısı Sabri Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, ASP Müdürü Salih Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın mesajının okunması, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun'un günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla devam eden programda konuşan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, geçmişten günümüze gelinen nokta ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine değindi.

Değişik yörelere ait halk oyunları gösterisinin ardından program sona erdi.

Hakkari’de 23 Nisan etkinliği

Hakkari’de 23 Nisan etkinliği

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.