Hakkari Valisi Canbolat: Operasyonda yüzde 40'lar civarındayız

Hakkari Valisi Canbolat: Operasyonda yüzde 40'lar civarındayız

Sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların sürdüğü Yüksekova ilçesine gelen Hakkari Valisi Yakup Canbolat, "Operasyonda yüzde 40'lar civarındayız" dedi.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte 13 Mart'tan beri süren sokağa çıkma yasağı, çatışma ve operasyonlarla ilgili bilgi almak için Yüksekova'ya geldi.

Tümen Komutanlığı ve Yeni Mahalle'de özel harekat polislerinin kaldığı okulları ziyaret eden Canbolat: "Ümit ediyoruz kısa zamanda, gerekli resmi açıklamaları da yapacağız. Bugün için söylenmesi gereken şey, operasyonda iyi bir noktaya geldik. Yüzde 40'lar civarındayız şu an itibarıyla. Ümit ediyoruz ki önümüzdeki günlerde bu daha da hızlanacak. Başarılı bir şekilde de operasyonumuzu bitireceğiz. Epeyce hendekler, barikatlar ve el yapımı patlayıcılar var. Ama güvenlik güçlerimiz tedbirli bir şekilde onların üzerine gidiyor ve patlatıyor. Çok sayıda el yapımı patlayıcı tespit edildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.