Hakkari Türk Telekom'dan 4 yeni kampanya

Hakkari Türk Telekom'dan 4 yeni kampanya

Türk Telekom, TTNET ve AVEA’nın birleşmesinin ardından, 27 Ocak’ta Hakkâri’de hizmet vermeye başlayan Türk Telekom Grup Mağazası’nda yeni kampanya dönemi başladı.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Türk Telekom’un AVEA’nın iletişim hizmetlerini satın almasıyla birlikte, birleşen Türk Telekom, TTNET ve AVEA’nın bütün ürün ve hizmetlerinin bir arada verildiği Hakkari Türk Telekom Grup Mağazası 4 yeni kampanya başlattı.

Kampanya ile ilgili bilgi veren mağazanın Hakkari temsilcisi Sinan Çatal, interneti ve görüşmesi bol paketler ile halka hizmet vermeye devam ettiklerini belirti ve ‘Cepte internetin bizden’, ‘4.5 G Sim kartın bizden’, 'Türk Telekom interneti veya ev telefonu olanlara cepte dev fırsat’ ‘internet ve TV keyfi tek paketle evinizde’ kampanyalarını başlattıklarını söyledi.

Bu hafta sonu yapılacak olan YGS sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dilen Çatal, ENÇA İletişim olarak, Çatal, Türk Telekom, TTNET ve AVEA’nın birleşmesiyle birlikte daha güçlü ve daha hızlı iletişim ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirti.tlk.jpg

4-275.jpg

3-528.jpg

5-162.jpg

2-796.jpg

1-20160310113425.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.