Hakkari Kız Teknik Meslek Lisesi mezuniyet töreni

Hakkari Kız Teknik Meslek Lisesi mezuniyet töreni

Atatürk Kültür merkezinde Hakkari Kız Teknik Meslek Lisesi'nde okuyan 170 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Tören büyük ilgi gördü.

KADİR KAYA - YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, Hakkari Milli Eğitim Müdür Vekili Bünyamin Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan mezuniyet töreni, kız öğrencilerin seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkılarla devam etti.

Kız Teknik Meslek Lisesi'ni birincilikle bitiren Hivi İhtiyatoğlu'nun mezuniyet belgesi ve başarı plaketi Milli Eğitim Müdür Vekili Bünyamin Tekin tarafından verilirken, diğer öğrenciler ise mezuniyet belgelerini, Milli Eğitim yetkilileri ve okul müdürlerinin elinden aldı. Belgelerini alan öğrenciler, keplerini hep birlikte havaya atıp mezuniyetin mutluluğunu yaşadı.

3-139.jpg

4-062.jpg

5-033.jpg

2-208.jpg

1-334.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum