Hakkari Esnaf odaları birliğinde yapılan devir teslim yapıldı

Hakkari Esnaf odaları birliğinde yapılan devir teslim yapıldı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 25 mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirdiği 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda göreve gelen yeni yönetim göreve başladı.

KADİR KAYA / YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin hizmet binasında yapılan devir teslim törenine eski başkan Arif Koparan, yeni Başkan İrfan Sarı, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan ile Şemdinli Esnaf Sanatkarlar ve Otomobilciler Odası başkanı Muharrem Tekin katıldı.

Devir teslim töreni sırasında eski Başkan Arif Koparan’a yeni Yönetim Kurulu Başkanı tarafından hizmetlerinin anısına bir plaket takdim edildi.

Tören sırasında konuşan eski başkan Arif Koparan mevkilerin yenilenmesi gerektiğini belirterek: "Bu konuda biz de demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzdan sonra görev değişikliğine gittik. Yeni yönetime başarılar dilerim ve her zaman yardım etmeye hazır olduğumuzu belirtiriz" dedi.

Yeni başkan İrfan Sari ise uzun yıllar boyunca hizmet veren Arif Koparan'a teşekkür ederken, eski yönetimin hizmetlerinin taktidere şayan olduğunu ifade etti.

Çalışma gruplarının temel hedefini "Hakkari esnaf ve sanatkarlarına her türlü hizmette anında cevap olmak" şeklinde tanımlayan Sari şunları kaydetti: "Bu amaçla büro hizmetlerimizde hızlılığı ve güncelliği öne çıkaracağız. Hizmet teşkilatımız içindeki tüm odalar ile koordineli bir çalışma prensibi edineceğimiz gibi çatı yapılanmamızın en üst alanı olan Konfederasyonumuzla sağlıklı, anlamlı esnaf ve sanatkarımızın menfaatini koruyan hizmetlerde ortaklaşacağız. Yerelden kalkınmayı sağlayan çalışmalarda hem mahalli idare ve yerel hükümet ile doğru, kararlı, disiplinli bir anlayışla çalışma prensibi geliştirmek istiyoruz. Yerelden üretim özellikle hayvancılık, el sanatları, küçük sanayi ile mümkün olabilecektir. Bu konuda projelerimizi ilgili mercilerle paylaşıp sonuca gideceğiz. Bu itibarla esnaf ve sanatkarımızın menfaatleri ve iş hacminin artışına ışık ve katkı sunacağız.
Hakkari esnaf ve sanatkarlarına hayırlı olmasını diler, bu güne kadar birliğimizde emek veren tüm esnaf temsilcilerimize teşekkür ederiz."

untitled-9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum