Sümbül Engelliler Spor Kulübü ekibinden farklı galibiyet

Sümbül Engelliler Spor Kulübü ekibinden farklı galibiyet

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi D Grubunda mücadele eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, deplasmanda Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübünü 63-24 skorla mağlup etti.

Kendi gurubunda 2. sırada bulunan Sümbül Engelliler Spor Kulübü Takımının Play Off'lara katılması kesinleşirken, önümüzdeki hafta kendi evinde ağırlayacağı Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Takımıyla oynanacağı müsabakanın sonucunda gurubun liderliğinin belirleneceği belirtildi.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, takımlarının bu zorlu yolda başarıyla ilerlerken tüm girişimlerine rağmen ciddi bir sponsorluk desteği alamamasının kendilerini üzdüğünü söyledi. Keskin, sadece bu konuda Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın nakdi ve sporcuların istihdamına destek verdiğini belirterek, son iki yıldır takımın il dışındaki müsabakalarında konaklamalarını ücretsiz sağlayan Hakkari Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Servet Taş'a teşekkür etti.

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş da, bu başarının mimarlarından olan ve hiçbir karşılık beklemeden uzun bir süredir takıma koçluk yapan Cengiz Çatal ve sahada ter döken sporcuları tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.