Hakkari Devlet Hastanesi'nde doktora şiddet iddiası

Hakkari Devlet Hastanesi'nde doktora şiddet iddiası

Hakkari Devlet Hastanesi acil serviste pratisyen hekim olarak görev yapan bir doktor sosyal medya üzerinden bir hastanın doktor arkadaşlarını darp ettiğini öne sürdü.

Hakkari'de sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dr. Serhan Köse, bir doktor arkadaşlarının darp edildiğini iddia etti.

Köse, yaşananlara dair şunları belirtti: "Ben Dr. Serhan Köse. Hakkari Devlet Hastanesi acil serviste pratisyen hekim olarak görev yapıyorum. 19.09.2023 tarihinde sabah 03.00 sularında, alkol alarak kavgaya karıştığı iddia edilen bir hasta bilinç bulanıklığı tanısıyla 112 ambulansı ile hastanemize getirildi. Müdahale için Resütasyona alınan hastanın yakınları acil uzman doktorumuza saldırdılar. Olay anında orada bulanan polis ekiplerinin de herhangi bir müdahalesi olmadı. Doktorumuza saldıran R.D. isimli şahıs gözaltına bile alınmadan savcılık tarafından serbest bırakıldı. Burada çalışan doktorlar olarak sürekli  saldırılara, tehditlere ve hakaretlere maruz bırakılıyoruz. Can güvenliğimiz olmadan bu koşullarda çalışmak istemiyoruz.” 

Yaşananlara dair MA'nın ulaştığı Dr. A. Dursun, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunduklarını aktardı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.