Hakkari Belediyesinden temizlik çalışması

Hakkari Belediyesinden temizlik çalışması

Hakkari Belediyesi kettin Sümbül Mahallesi Tekser Konutları alanında temizlik çalışması başlattı.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ-  Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile  İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipleri Sümbül Mahallesinde bulunan Tekser Konutları alanı içerisindeki yol ve  kaldırımlarında biriken toz ve kirler yıkadı. 

Yapılan Çalışmaları yerinde denetleyen ve Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Mikail Erdal, " Hakkari Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürmeyi amaç edindik. Mahallelerimizde yapmış olduğumuz Kanalizasyon ve Yağmursuyu isale hattı döşeme  çalışmalarından dolayı oluşan toz ve kiri ; Belediyemiz Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğüne  bağlı ekiplerimizce temizliyoruz. Daha temiz ve hijyenik bir  Hakkari için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında mahallelerimizde hangi sıkıntı varsa ekiplerimiz tarafından derhal müdahale edilerek çözüme kavuşturuluyor ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.