Hakkari Belediyesi’nden Gıda Denetimi

Hakkari Belediyesi’nden Gıda Denetimi

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki kasap ve et reyonu bulunan marketleri denetledi.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki kasap ve et reyonu bulunan marketleri denetledi.

Veteriner İşleri Müdürü Emrullah Kanar, Veteriner Hekimi Faysal Cindioğlu ve beraberindeki zabıta ekipleri, şehrin değişik noktalarda bulunan kasap ve marketlere ani baskınlar yaptı. Veteriner Hekimi Faysal Cindioğlu, yaptıkları denetimlerde çalışan personellerin portör muayene kartları, yabancı menşeli etlerin bulunup bulunmadığı, etin sağlıklı olup olmadığı, hijyen kuralları ile etlerin mühürlü olup olmadığını kontrol ettiklerini söyledi. Cindioğlu, "Denetimlerde eksikleri bulunan işyerlerine bu eksiklerini gidermeleri için 15 gün süre tanıyarak konu ile ilgili gerekli tutanakları tuttuk. Vatandaşlarımızın sağlığı için bu yönlü denetimlerimiz devam edecektir. Kurallara uymayan esnafımız hakkında gerekli cezai işlemler yapılacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız kesinlikle mühürsüz et almamalarıdır" dedi.

Hakkari Belediyesi’nden Gıda Denetimi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum