Hakkari Belediyesi kriz masası oluşturdu

Hakkari Belediyesi kriz masası oluşturdu

Hakkari’de etkili olan yoğun kar yağışı üzerine Hakkari Belediyesi kriz masası oluşturdu.

HAKKARİ- Hakkari’de iki gündür aralıksız yağan ve hala etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle harekete geçen Hakkari Belediyesi kriz masası oluşturdu.

Kentte hayatı durma noktasına getiren kar yağışıyla mücadele etmek için kurulan kriz masasını Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekili Nazmi Çuşkon, Eş Başkan Yardımcısı Behcet Kanat, ilgili birim müdürleri ve personeller, kentin 15 mahallesinde yolların açılması için mahalleleri 8 bölgeye ayırarak 19 iş makinesi ve 50 personel ile yönetiyor.  

Kriz masasının yönettiği sekiz bölgeye 19 iş makinesi (1 Greyder, 5 Yükleyici, 3 Kazıcı Yükleyici, 7 Kamyon, 2 Acil Kurtarma, 1 Tuzlama Aracı)  ve 50 personel görevlendirilirken, kent merkezindeki ana arter yollarının açıldığı, mahalle yollarının açılması içinde çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Ayrıca çalışmaların devam eden kar yağışıyla birlikte aralıksız sürdürüleceği söylenirken, vatandaşların acil durumlara karşı da Hakkari Belediyesi Kriz Masasına 0438 211 65 68 irtibat numarası ile ulaşabilecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.