Hakkari Belediyesi, ilk muhtar toplantısını yaptı

Hakkari Belediyesi, ilk muhtar toplantısını yaptı

Hakkari Belediyesi, 15 mahalle muhtarının katılımı ile ilin sorun ve sıkıntılarının ele alındığı ilk toplantısını yaptı.

Belediye konferans salonunda düzenlen toplantıda Belediye Eş Başkanları Cihan Karaman, Hümerya Armut, Başkan Yardımcısı Mikail Erdal, birim müdürleri, 15 mahalle muhtarlarını kapıda şeker ve kolonya ikram ederek karşıladı.

Eş Başkan Cihan Karaman, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, tespit ettikleri sorunları hep birlikte gidereceklerini söyledi.

Muhtarları tek tek dinleyip mahalle sorunlarını not alan Eş Başkanlar, bu sorunları hep birlikte çözmeye çalışacaklarını belirtti.

Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğundan itibaren siyasi kimliğini bir tarafa bırakıp hizmet ettiğini belirten Karaman, valilik ve diğer kurumlarında belediye çalışmalarına destek vermesini istedi. 

İçme suyu, kanalizasyon ve onarılması gereken yolların yapılması içinde ellerinde geleni yaptıklarını anlatan Eş Başkan Karaman, halkın desteği ile var olan tüm sorunları kademeli olarak üstesinde gelmeye çalışacaklarını ifade etti.

Muhtarların sorduğu bazı soruları ilgili birim müdürleri de cevaplandırarak var olan sorunlara çözüm bulunmaya çalışıldı. Samimi bir şekilde mahallelerinin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıları dile getirdiklerini belirten muhtarlar toplantının verimli geçtiğini söyledi.

h1-088.jpg

h2-074.jpg

h3-049.jpg

h4-033.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.