Hakkari Belediyesi 4 otobüs aldı

Hakkari Belediyesi 4 otobüs aldı

Hakkari Belediyesi, temiz, konforlu ve erişilebilir ulaşım hizmeti için 4 yarım otobüs aldı. Bugün hizmete açılan otobüsler engelliler, yaşlılar ve basın mensuplarını ücretsiz taşıyacak. Otobüsler iki gün bütün mahallelere ücretsiz servis yapacak.

ZEKİ DARA / YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Hakkari Belediyesi, 4 yarım otobüs satın alarak araç filosunu genişletti. Engelli rampaları olan çift kapılı 41 yolcu kapasiteli otobüsler Hakkari Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törenle hizmete girdi.

5-164.jpg

Başkanvekili Fatma Yıldız ile HDP İl Eş Başkanı Evin Konur’un açılış kurdelesini kestiği yeni otobüslerin açılış törenine belediye meclis üyeleri, belediyenin birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkan Vekili Fatma Yıldız, halkın daha rahat bir ulaşım imkanından yararlanması için aldıkları araçların Hakkari için hayırlı olmasını diledi.

Açılışın ardından Belediye Başkanvekili Fatma Yıldız ile HDP İl Eş Başkanı Evin Konur’un bindiği otobüsler şehir turu yaptı.

img_9431.jpg

Otobüslerin Kıran-Berçelan, Sanayi-Bağlar - Aşağı Merzan ve Medrese-Biçer Mahalleleri’nde üç hat üzerinde çalışacakları, 65 yaş üstü vatandaşlar, engelliler ve basın mensuplarına ücretsiz hizmet verileceği açıkladı.

25 Nisan Pazartesi gününe kadar bütün halkın ücretsiz bir şekilde taşınacağı belediye otobüslerinde tam bilet ücretinin 1 TL, öğrenci biletinin ise 0.75 Krş olarak belirlendi.

Otobüsler sabah 06.30 akşam 20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

6-105.jpg

1-20160422123724.jpg

3-535.jpg

2-809.jpg

4-279.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.